Clubrecords

Lid worden?

Wil je je aanmelden als lid? Schrijf je dan snel in.

Inschrijven

Clubrecords

Atleten van de AV Rijssen doen elk jaar mee aan allerlei wedstrijden. Niets is mooier om een “bestenlijst” bij te houden in de vorm van clubrecords. Clubrecords kunnen alleen bij officiële wedstrijden, georganiseerd door de Atletiekunie en AV Rijssen, worden erkend.
Nieuwe clubrecords moeten worden aangemeld bij de administratie.

Wat moet je mailen:

  • je naam
  • leeftijdscategorie
  • de link van Atletiek.nu of AV Rijssen met het record
  • datum & plaats wedstrijd

 

Staat je CR er niet bij? Geef het door!

Clubrecords per persoon:
Onderaan het PDF bestand kun je de TOP 175 van Clubrecords per persoon zien.
Ook als je maar enkele clubrecords op je naam hebt, kun je nu de strijd aangaan wat betreft de clubrecords!

Mis je een record?
Als je zeker weet dat je ooit op een bepaald onderdeel een prestatie hebt neergezet en dat deze prestatie een clubrecord is, schroom dan niet om deze prestatie door te geven zodat deze erkend kan worden als clubrecord.
Erkenning is echter alleen mogelijk bij clubrecords gelopen bij officiële of ClubKampioenschap wedstrijden. Bij baanatletiek: toezicht AU/jury/wedstrijdleider en navolging reglementen. Geldige CR’s bij wegatletiek zijn: 5km, 10km, 2EM, 5EM, 10EM, halve marathon en de hele marathon, mits parcours officieel door AU is gemeten of erkend.
Hoe scherper en hoe voller de lijst is, des te moeilijker voor toekomstige atleten om deze prestatie te verbeteren. Geef het dus door, het mag dus ook van vorige jaren zijn!

Fout clubrecord?
Staat er een clubrecord foutief vermeld op de clubrecordlijst? Geef dit dan door op dit e-mailadres zodat het aangepast kan worden!