Nieuws

6 dagen geleden

AV Rijssen

๐Ÿฆ  | NIEUWE CORONAMAATREGELEN.

Velen van jullie zullen dinsdagavond ook gekeken hebben naar de persconferentie over nieuwe coronamaatregelen. En gelukkig geven die ons de mogelijkheid om voorzichtig het trainen op te pakken. In overleg met onze trainers is het volgende besloten:

Baantrainingen gegeven door trainers gaan door, op dit moment zijn dat de volgende trainingen:
๐Ÿ”ธ Woensdagavond van 19.30 tot 20.30 o.l.v. Diny
๐Ÿ”ธ Donderdagavond van 19.00 tot 20.00 o.l.v. Jan

Er is de mogelijkheid om zelfstandig een baantraining af te werken op:
๐Ÿ”ธ Maandagavond van 19.00 tot 20.00
๐Ÿ”ธ Er zal op dit tijdstip toezicht aanwezig zijn om richtlijnen te handhaven indien nodig.

Let op! Tijdens al deze trainingsmomenten gelden de volgende richtlijnen:
๐Ÿ”น Te allen tijde wordt er 1,5 meter afstand gehouden, ook rond de atletiekbaan en onze accommodatie.
๐Ÿ”น Loop je tijdens een baantraining ongeveer hetzelfde tempo, houdt ook dan 1,5 meter afstand en vorm maximaal treintjes van 4 personen die bij voorkeur de gehele training intact blijven en niet mengen.
๐Ÿ”น Geen groepsvorming voor of na de training, kom bij voorkeur kort voor de training aan en vertrek zodra de training is afgelopen.

Met ingang van komende week zullen deze trainingen plaatsvinden. Op dit moment zullen uitsluitend deze baantrainingen hervat worden. Trainingen buiten de baan worden voorlopig nog niet door ons georganiseerd. Het is simpelweg te lastig om in die situaties de richtlijnen te handhaven. Mocht je zelf met groepjes leden op pad gaan, ook dan vragen wij jullie eerdergenoemde regels in acht te nemen. Dus op 1,5 meter en in groepjes van maximaal 4 personen.

#AVRijssen #coronamaatregelen
... Toon meerToon inder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

AV Rijssen

๐ŸŽธ | TOP2000 QUIZ. Door dat vervelende virus zien we elkaar helaas niet meer zo vaak. Des te leuker om mee te doen aan de Top2000 quiz die onze activiteitencommissie organiseert.

Ben jij een echte muziekkenner? Of lijkt het je gezellig om met trainingsmaatjes een quiz te spelen? Geef je op! ๐Ÿคฉ

Check de poster voor meer informatie. โฌ‡๏ธ

#AVRijssen #top2000
... Toon meerToon inder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

AV Rijssen

๐Ÿ’ฐ | RABO CLUBSUPPORT.

Gisteren vervelend nieuws, vandaag weer positief!

Dankzij jullie stemmen hebben wij een bedrag van maar liefst โ‚ฌ1.359,80 weten op te halen met de Rabobank ClubSupport actie. Een fantastisch bedrag dat ten goede zal komen aan onze nieuwe loopshirts. Bedankt voor jullie stem! ๐Ÿ‘๐Ÿป

Nu hopen dat we weer met elkaar kilometers kunnen maken op of rond onze accommodatie.

Blijf gezond en tot snel! ๐Ÿฅ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

#AVRijssen #RaboClubSupport
... Toon meerToon inder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

AV Rijssen

๐Ÿฆ  | NIEUWE CORONAMAATREGELEN.

Beste leden,

In de afgelopen weken en maanden hebben wij als vereniging het trainingsaanbod voor volwassenen waar mogelijk zoveel mogelijk door laten gaan. Met de maatregelen van medio oktober werd dit stukken lastiger aangezien er een maximum van 4 personen met elkaar mocht trainen. Op dat moment hebben wij trainers de ruimte gegeven om dit volgens alle geldende richtlijnen te faciliteren.

Echter, gezien de verdere aanscherpingen van deze maatregelen nemen wij graag onze verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Regio Twente en zeker ook onze gemeente lopen daarin in negatieve zin ook nog eens voorop.

Dit houdt voor de komende twee weken het volgende in. Van donderdag 5 november tot en met woensdag 18 november zullen er geen trainingen georganiseerd worden door ons als vereniging en onze trainers voor iedereen van 18 jaar en ouder. Dit geldt voor zowel de baantrainingen als de trainingen buiten de atletiekbaan. Ook individueel trainen op de atletiekbaan staan wij voorlopig niet toe.

Uiteraard ben je als lid vrij om met andere leden af te spreken om gezamenlijk hard te lopen. Hierbij willen wij jullie het dringende advies meegeven je te houden aan de maximale groepsgrootte van 2 personen.

De jeugdtrainingen blijven doorgaan in de huidige vorm, waarbij er dus geen gebruik gemaakt kan worden van het clubgebouw.

Als bestuur wachten wij de eerstvolgende persconferentie af, deze zal vermoedelijk zijn op dinsdag 17 november. Na deze persconferentie brengen wij jullie op de hoogte over de periode na 18 november.

Wij hopen jullie, in goede gezondheid, snel weer te ontmoeten tijdens een van onze trainingen.

Bestuur AV Rijssen

#AVRijssen #coronavirus
... Toon meerToon inder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

AV Rijssen

โš ๏ธ | CORONAMAATREGELEN. Naar aanleiding van de persconferentie kunnen wij niet anders dan alle activiteiten voor 18 jaar en ouder die wij als vereniging organiseren op of buiten onze accommodatie annuleren, tot het moment dat er door de overheden weer ruimte wordt geboden om dit weer mogelijk te maken. Dit gaat in vanaf woensdagavond 14 oktober om 22.00 uur.

Dit betekent dus dat er..
๐Ÿ”น Geen groepstrainingen meer op of buiten de accommodatie plaatsvinden voor 18 jaar en ouder.
๐Ÿ”น Geen gebruik meer gemaakt kan worden van de baan voor leden van 18 jaar en ouder voor individuele trainingen.
(niet tijdens jeugdtrainingen en ook niet buiten trainingsuren)
๐Ÿ”น Geen overleggen meer op de accommodatie plaatsvinden.
๐Ÿ”น Voorlopig geen cursus voor assistent trainers zal plaatsvinden, deze zullen wij gaan verplaatsen.
#AVRijssen #coronavirus
... Toon meerToon inder

Bekijk op Facebook

This message is only visible to admins.
Backup cache in use.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.

3 maanden geleden

Brekeld Runners

Loop woensdag 9 september 2020 de Engelse Mijl op de atletiekbaan van AV Rijssen. Start vanaf 19:30 uur in drie groepen (indeling op eindtijd). Graag aanmelden voor 19:15 uur ... Toon meerToon inder

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Brekeld Runners

Promofilm Sponsortocht motieweg ... Toon meerToon inder

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Brekeld Runners

Start To Run bij AV Rijssen editie najaar 2020 is volgeboekt. Inschrijven is niet meer mogelijk ... Toon meerToon inder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Brekeld Runners

De looptrainingen voor senioren (AV Rijssen) gaan deze week in verband met de weersomstandigheden niet door. ... Toon meerToon inder

Bekijk op Facebook