Lid worden?

Wil je je aanmelden als lid? Schrijf je dan snel in.

Inschrijven
25 maart 2024

Oud clubrecord uit de boeken

Afgelopen weekend bij de baan wedstrijd van SISU Almelo heeft Niels Dennenkamp het 37 jaar oude clubrecord op de 100 meter bij de senioren verbeterd. Henk Otten liep in 1987 op deze 100 meter 12.o seconden. Niels sprintte vandaag naar..

lees meer
07 februari 2024

Darttoernooi 2 maart

Beste dartliefhebbers! We nodigen je van harte uit voor ons Darttoernooi op 2 maart 2024, vanaf 15.00 uur bij de Atletiekvereniging Rijssen. Een gezellige middag vol pijlplezier! Meld je aan via activiteiten@avrijssen.nl of het opgaveformulier in de kantine. We kijken..

lees meer
18 december 2023

NK Cross in Eersel

Afgelopen weekend hebben 12 atleten van Talententeam AV Rijssen meegedaan aan de NK cross in Eersel. Sophie Willems is hier Nederlands kampioene geworden. Door de andere atleten is er ook heel goed gepresteerd met een aantal zelfs bij de eerste tien!!..

lees meer
27 november 2023

Sophie Willems wint Warandelloop in Tilburg

Sophie Willems van Talententeam AV Rijssen heeft zaterdag 25 november de sterk bezette Warande crossloop in Tilburg gewonnen. Top atleten uit heel Nederland stonden hier aan de start en streden om de winst. Sophie ging als favoriete van start en..

lees meer
11 juli 2023

Verbouwing clubgebouw

Hierbij willen we jullie een update geven voor wat betreft de aankomende verbouwing. Het bouwkundige deel wordt gedaan door Ter Steege, de koeling/verwarming door van Dam en Ter Harmsel zal de werktuigkundige en elektrotechnische werkzaamheden verrichten. EVE architecten heeft zich..

lees meer
22 mei 2023

Clubblad digitaal of fysiek

Iedereen krijgt het boekje online in zijn mailbox, maar . . . . voor de vaste lezers die het liever niet online lezen is er vanaf nu de gelegenheid om het boekje mee te nemen vanuit ons mooie clubgebouw! Johan..

lees meer