Lid worden?

Wil je je aanmelden als lid? Schrijf je dan snel in.

Inschrijven
11 juli 2023

Verbouwing clubgebouw

Hierbij willen we jullie een update geven voor wat betreft de aankomende verbouwing. Het bouwkundige deel wordt gedaan door Ter Steege, de koeling/verwarming door van Dam en Ter Harmsel zal de werktuigkundige en elektrotechnische werkzaamheden verrichten. EVE architecten heeft zich beschikbaar gesteld om het interieurplan uit te werken.

Planning

Ter Harmsel start met het leidingwerk in de 1e week na de bouwvak. Week 36 start ter Steege met de bouwkundige werkzaamheden. Vanaf dan zijn de aannemers ongeveer 4/5 weken bezig om alles klaar te maken.

Maar voordat we uiteraard kunnen beginnen moeten er nog veel werkzaamheden gebeuren. Het complete sloopwerk, het opzetten van een tijdelijk tent die gaat dienen als kleedruimte en opslag. Het krachtkhonk wordt door de bardienst tijdelijk ingericht als kantine.

Vanaf week 40/41 kunnen wij als vereniging gaan starten met het schilderwerk. Er moet veel geschilderd worden en we willen daarom nogmaals een oproep doen aan een ieder om je beschikbaar te stellen om de handen uit de mouwen te steken.

Wat hebben we nodig?

Vanaf week 30 willen we alles gaan demonteren en de wanden en vloeren slopen. Een deel van berging moet ontgraven worden voor een nieuwe betonvloer. Ben je handig met elektra en of loodgieterswerk? Meldt je dan bij Edwin. Wil je helpen slopen, meldt je dan bij Andre.

Ben je goed in schilderen? Meldt je dan bij Andre

 

Heb je verder nog vragen en of opmerkingen?

 

Andre Lankamp 0644633843

andrelankamp7@gmail.com

Edwin Seppenwoolde 0650268957