Lid worden?

Wil je je aanmelden als lid? Schrijf je dan snel in.

Inschrijven

Training

De jeugd is ingedeeld in verschillende categorieën. In de jonge jeugdgroepen worden de kinderen middels spelvormen bekend gemaakt met de verschillende onderdelen van de atletiek. Bij de oudere pupillengroepen worden de onderdelen meer specifiek en in wedstrijdvorm getraind waarbij lol en plezier nog steeds voorop staan.
Tot en met Pupillen A wordt bij voorkeur in spelvorm getraind en worden kinderen voorbereid op wedstrijden (en bijbehorende regels). Training voor en deelname aan clubkampioenschappen en regionale wedstrijden wordt specifiek gestimuleerd en begeleid.

Bij de junioren wordt de technische uitvoering van de onderdelen steeds belangrijker in de trainingen en worden kinderen gestimuleerd om deel te nemen aan wedstrijden en competitie. Dat laatste, deelnemen met een team, wordt hierbij als een belangrijk onderdeel van de sport gezien.

Tot en met de C-Junioren worden in de trainingen alle onderdelen door iedereen getraind met differentiatie voor competitiewedstrijden. Iedereen traint gewoon volgens zijn/haar trainingsschema in zijn/haar eigen leeftijdscategorie. Specialisatie volgt dan in de oudere junioren categorieën.

In schoolvakantie’s (Regio Noord) wordt er geen training aangeboden tenzij anders met de trainingsgroep is afgesproken.

De trainingstijden van de verschillende leeftijdsgroepen vind je hier:

Categorie Leeftijd Trainingsavond Trainer
A en B Junioren 15 t/m 18 jaar Maandag 19.00 – 20.30 Hendry
A Pupillen 1e jr 9 jaar Dinsdag 18.00 – 19.00 Annefleur en Thijs
A Pupillen 2e jr 10 jaar Dinsdag 19:00-20:00 Annefleur en Thijs
Mini, B en C Pupillen 6-8 jaar Woensdag 15:30-16:30 Annefleur en assistenten
C en D junioren 11 t/m 14 jaar Dinsdag 19.00 – 20:30
A en B Junioren 15 t/m 18 jaar Woensdag 19.00 – 20.30 Hendry