BREKELD RUNNERS TRAIL

Zien wij jou in 2019 ook weer?

Uitdagend Parcours

De trail neemt je mee over één van Nederlands mooiste mountainbike routes. Je richtingsgevoel wordt op de proef gesteld door al het draaien en keren. Maar ook de benen worden getest met het vele heuvelwerk dat de trail te bieden heeft. Deze trail vraagt het uiterste van jou als trailrunner. 

Prachtige Natuur

Van de prachtige bossen rond Rijssen loop je richting de heide van natuurgebied De Borkeld. De heide neemt je langs de schapen en koeien mee naar de trappen van de Friezenberg. Om vervolgens door de diepe leemkuilen rond Rijssen richting de finish te lopen.

Geweldige Sfeer

Bij onze trail draait het naast prestatie ook om een geweldige sfeer. De organisatie heet je van harte welkom bij de start en zal de deelnemers in de watten leggen. Ook onderweg zal er goed voor de deelnemers gezorgd worden. Na afloop is er uiteraard tijd voor een hapje en drankje.

13k

Deze prachtige route van 13 kilometer leidt je door de prachtige bossen achter de atletiekbaan van AV Rijssen. Dankzij de vele singletracks en het vele draaien en keren een erg uitdagende route. De leemkuilen rond Rijssen zorgen voor het nodige klimwerk. Deze combi zorgt ervoor dat dit een mooie uitdaging is voor de beginnende trailrunner.

25k

De 25 kilometer maakt naast de route van de 13k een mooie lus door natuurgebied De Borkeld. Je loopt hier afwisselend door bossen en heide met uitdagende singletracks. Onderweg kun je genieten van grazende runderen en schapen die vrij rondlopen. Sportief hoogtepunt is de Friezenberg die middels de vele trappen beklommen zal worden.